Mobile device management: veilig, eenvoudig en snel

De configuratie en het beheer van uw iOs devices is een tijdrovend proces. Maxperts neemt dit graag voor u uit handen. Wij leveren de apparaten geheel gebruiksklaar bij u af. U hoeft nergens meer naar om te kijken.

Wij werken met het Apple Device Enrollment Program om apparaten op afstand aan te melden. We configureren de instellingen per medewerker, installeren apps en stellen indien nodig beperkingen in. Kortom: u hoeft het apparaat alleen nog maar aan te zetten en kunt daarna probleemloos en veilig aan de slag.

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Overige producten en diensten

CRM/ ERP

Maxperts ontwikkelt een database oplossing op maat voor uw bedrijf. Van klant- en projectbeheer tot facturatie en gegevensanalyse.

Wi-Fi

Op zoek naar een professioneel Wi-Fi netwerk voor uw organisatie? Maxperts zorgt ervoor dat u snel, veilig en zorgeloos draadloos kunt werken.

Apps

Zijn uw medewerkers vaak onderweg? Met een bedrijfsapplicatie hebben zij altijd en overal toegang tot uw database op hun iPhone of tablet.

Cloud integratie

Wilt u werken in de Cloud? Maxperts helpt u met een snelle en veilige overstap naar Microsoft Office 365 of Google Apps for Work.

Upgrades

Maxperts zorgt ervoor dat uw ICT-omgeving weer helemaal up-to-date is.