Uw Apple systeembeheer in de beste handen

Als ondernemer moet u altijd kunnen vertrouwen op uw ICT-omgeving. Uw netwerk en systeem moeten optimaal functioneren, maar niet alle organisaties hebben de expertise of capaciteit in huis om dit zelf te beheren. Uw Apple systeembeheer uitbesteden? Zoek niet verder! Bij Maxperts is uw systeembeheer in de beste handen. Wij kunnen uw systemen op afstand of op locatie beheren en leveren verschillende vormen van ondersteuning afgestemd op uw wensen: van periodiek beheer tot 24/7 monitoring en beheer op afroep. Heeft u vragen of een probleem? Dan staat onze helpdesk voor u klaar.

 

Periodiek beheer

Voorkomen is beter dan genezen. Met periodiek beheer, zowel of locatie als op afstand, zorgen wij ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan en altijd kunt blijven werken. Wij monitoren uw servers en werkstations per week, maand of kwartaal, voeren onderhoud uit, controleren of maken backups en zorgen dat alles up-to-date is. Kortom: uw netwerk is en blijft in topconditie. Bovendien biedt onze helpdesk snel en efficiënt  ondersteuning bij vragen. En dat alles voor een vast bedrag per maand.

24/7 monitoring

Op zoek naar een systeembeheerder die uw ICT-omgeving dag en nacht in de gaten houdt? Maxperts werkt met een systeem waarmee we uw netwerken en systemen 24/7 op afstand kunnen monitoren. We zien de meeste storingen vooraf aankomen en kunnen proactief actie ondernemen. Eventuele storingen worden op deze manier vroegtijdig gesignaleerd en vaak al opgelost nog voordat u het doorheeft.

Strippenkaart

Wilt u af en toe kunnen beschikken over ondersteuning, maar heeft u niet genoeg werk om dat periodiek te laten uitvoeren? Dan biedt onze strippenkaart uitkomst. Met deze strippenkaart koopt u vooraf uren in en beschikt u over de hulp van onze Maxperts wanneer het u uitkomt.