Wi-Fi zonder zorgen

Op zoek naar een professioneel Wi-Fi netwerk voor uw organisatie? Maxperts zorgt ervoor dat u snel, veilig en zorgeloos draadloos kunt werken. Onze oplossingen voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van betrouwbaarheid en snelheid.

Veiligheid voorop

Wij zorgen er niet alleen voor dat u altijd verbonden bent, maar ook dat uw netwerk goed beveiligd is. Voor professionele Wi-Fi-netwerken werken wij met access points van marktleider Aruba Networks en Aerohive. Het voordeel van deze hoogwaardige oplossing is dat we heel eenvoudig aparte rechten kunnen instellen voor verschillende gebruikers. U wilt bijvoorbeeld wel dat uw gasten toegang krijgen tot internet, maar weer niet tot uw interne netwerk. En ook voor medewerkers kunnen we op individueel niveau de beveiliging instellen. Veilig en betrouwbaar dus!

Voor kleinere bedrijven voor wie veiligheid belangrijk is, maar aparte instellingen niet van toepassing zijn, werken we ook met Apple Airport Extreme.

 

Benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Overige producten en diensten

Upgrades

Maxperts zorgt ervoor dat uw ICT-omgeving weer helemaal up-to-date is.

Mobile

De configuratie en het beheer van uw iOs devices is een tijdrovend proces. Maxperts neemt dit graag voor u uit handen.

CRM/ERP

Maxperts ontwikkelt een database oplossing op maat voor uw bedrijf. Van klant- en projectbeheer tot facturatie en gegevensanalyse.

Cloud integratie

Wilt u werken in de Cloud? Maxperts helpt u met een snelle en veilige overstap naar Microsoft Office 365 of Google Apps for Work.

Apps

Zijn uw medewerkers vaak onderweg? Met een bedrijfsapplicatie hebben zij altijd en overal toegang tot uw database op hun iPhone of tablet.